Ervaringen uit het werk

18-04-2013

Een man met nierstenen vroeg om advies via de winkel. Wij gaven hem deze en hij begon de sapkuur met appelsap, citroensap etc. van enkele dagen te volgen. Maar op de tweede dag kreeg hij zo'n hongeraanval, dat hij midden in de nacht vanalles at wat niet goed was en hij besloot de kuur maar te laten zitten en toch maar naar zijn arts te gaan. Toen hij daar terug kwam vroeg de arts hem wanneer hij hem voor de operatie moest inplannen en daar schrok hij zodanig van, dat hij maakte dat hij weg kwam uit het ziekenhuis. .... Dan toch maar weer de kuur en deze keer maakte hij de kuur helemaal af. Nu zou je denken dat hij erg blij moest zijn dat het deze keer wel gelukt was, maar nee ... Hij had geen pijn gehad en niets gevoeld dat de nierstenen eruit gekomen waren, dus zei hij: de kuur heeft helemaal niet geholpen. Dus hij ging weer terug naar de arts om voor de zekerheid een scan te laten maken die liet zien dat er geen enkele niersteen meer zat. Zo grondig had de kuur z'n werk gedaan dat de stenen ongemerkt eruit gekomen waren. De hele kuur had niet meer dan 500 rupees (ca. 7 euro) gekost, terwijl hij voor de scan 2000 rupees (bijna 30 euro) kwijt was. Dit leverde wel hilariteit op bij onze werkers en was tegelijk voor hen zeer bemoedigend om de resultaten van de simpele natuurlijke middelen van zo dichtbij mee te maken.  

 

13-05-2013

Wij kregen een interessante reactie via een vriendin van een meisje die we op dit moment helpen met haar gezondheid. Ze vertelde: "Zij is zo blij met het programma ... voor het eerst in haar leven kon zij een ui ruiken. Dat kon zij voor die tijd niet en zij volgt het programma heel precies wat jullie haar hebben gegeven." 

 

 

Uit privacy redenen vermelden wij geen namen. 

 

25-05-2013

Sinds een maand hebben we contact met de man op deze foto. Hij heeft een ongeluk gehad. Hij is getrouwd en heeft 2 kinderen. Het is een arm gezin. Deze man bezochten we een aantal keer in het ziekenhuis en daarna ook thuis. Hij wil graag meer leren van de Bijbel. Hij was steeds aan huis gekluisterd geweest sinds het ongeluk en op de foto was de eerste keer dat hij dankzij het feit dat we nu vervoer hebben, het huis uit kon. Met het busje namen we hem mee naar een mooie plek in de natuur aan de rivier. Daar hadden we bijbelstudie en genoten van het samenzijn.